En rökig fredag i Vårgårda

Fredagskvällen bjöds på stora mängder gummirök, och regn, vi var och assisterade nybildade Vårgårda motorklubb med ett race för gatbilar på Vårgårda flygfält.

Det är klassisk mark, det har till och från körts dragracing på fältet sen början av sjuttiotalet, och visst är det kul att få se en fortsättning på det.

Vädret var ostabilt hela dan, och när vi kom upp dit verkade det först lovande, men när vi började plocka upp och rigga grejerna så envisades det med att ösregna, så det blev att sitta i bussen nån halvtimme och titta ut på våra blöta kablar och boxar som stod därute och antagligen ville liksom vi vara nån annanstans just då.

Men sen klarnade det upp, folk anlände och till slut var det 37 ekipage som körde och hade roligt.

Återigen är inte de snabbaste bilarna de ballaste, två lokala förmågor i var sin Volvo som inte hade speciellt länge kvar att rulla nån av dom, hade laddat upp med ett helt parti dåliga bakdäck att köra slut på.

67358-20

Sånt gillar publiken i allafall, 740:n vann med 4-3 över 240:n, i punkterade däck alltså.
 
Hela kvällen genomfördes utan en regndroppe, till det var dags att plocka ihop igen, då öppnade sig skyarna, Kenneth måste byggt in nån slags regnsökande detektor i anläggningen när den uppdaterades, skall se om jag kan hitta den och plocka ur...










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback