En regnig fredag på piren (-kappbloggning: maj-07)

dags för Blackrace på hemmaplan i Göteborg, denna frdagkväll var det nästan lika mycket vatten på Piren som det var i älven som omgärdar den. Men skam den som ger sig , vi är obotliga optimister och börjar glatt rigga upp greerna iallafall

image773 image774

Nu visade det sig att iallafll ett 30-tal förare kom ner och var lika optimistiks som vi, och detta hjälpte nog till något, för regnet avtog och det gick att börja köra, lite blött på banan, men vi kör på vanliga gatdäck på dom här eventen så det funkar trots lite väta.


image775
Nicos fräna Rouch-Mustang vågade sig ner, och här mot en Mitsubishi 300GT båda snabba vagnar, nedan eb vy över ett gråregnigt Hamninlopp och en trevlig Camaro på startlinjen.

image776

enda fnurranpå kvällen hade inte med regnet att göra. Vi har ju krav på att ha med eldsläckare och dylikt som skall finnas tillgängligt vid starten , och detta följer vi givetvis. Men där gjorde dom ingen nytta då en bil började brinna vid besiktningen på abndra sidan piren!  När man garderat sig mot allt så händer det alltid något som inte förstår innebörden av ordet "allt"

Det var Kevins Mitsubishi Evo som fattade eld, men det släcktes snabbt. Om inte annat så har killen ett par såna här till.. För övrigt kvällens snabbaste bil, fyrhjulsdrivet trivs på blött underlag.
 image777

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback