fart, fläkt och togor på piren

Fredagkväll och återigen dags för Blackrace på "nya" piren, STCC-banan i Göteborg. vädret är återigen på vår sida. Dock inte kalendern, relativt ljumt med både deltagare och åskådare, för samma helg var det Bilsport Action Meet på Mantorp, vilket dränerar stan rätt mycket på biltokigt folk. Men vi kör i allafall, och de runt 30-talet deltagare som dök upp fick köra desto  mer.

Dock inte Kevin för hans Corvette kördes sönder tämligen omgående, långa fullgas-burnouter resulterade i att katalysatorena brann upp!


Opel Commodore i busraceurtförande, med Cheva V8, och nyare men rätt ovanlig grej, knallgul MG ZR160. Porsc he 944 som får chans att köra mot sin japanska motsvarighet, Nissan 200SX. Stefans onda Ascona bjöd på fina burnouter i jakten på break-out, nådde inte hela vägen denna gången, men bland de snabbare bilarna iallfall på  7,81 sekunder.
   

På alla år vi har kört både blackrace och dragrace och annat så händer det ju att det dyker upp en del egendomligheter ibland. inte bara knepiga fordon utan lite runtomkring, knepigt folk, knepiga djur (vi har en gång haft rådjur springandes över en dragstrip, huga,  och en duva som struntade fullständigt i att det står två Pro-Mod som värmer däck i det vattnet den skulle bada i...)
Men detta var första gången vi haft ett toga-party på besök på ett race! 
Skål grabbar och trevligt att ni tittade ner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback