en egen Kulturnatta på Plain Kitchen

Kulturnatta är ett begrepp i Göteborg, och brukar äga rum i Oktober, men nu var det dags för en annan slags kulturnatta nämligen kusin Mats 50-års kalas.
http://avdelning.seko.se/~goteborg/kultur.html

Mats är en eldsjäl inom kuturvärlden så på det mysiga  Plain Kitchen/  bjöds det inte bara på en läcker buffé, utan ävven på en lång rad personligheter från litteraturen, poesi, teatervärlden och musiken. 

Gratulationerna var många från flera håll, här syns även två författare jag med förtjusning läst en hel del av ,  Ove_Allansson och till bords, Aino_Trosell
   
                               

Toastmaster Joel Landberg är verksam inom Slam Poetry och som van uppläsare så hade han inga större problem att klara skivan att beta av programmet och även presentera gästartister, som den talangfulla och rosade Sandra Haag,  också hon från den underliga världen av Slam poetry. Samt även ett fantastiskt framträdande av musikern, komikern, skådespelaren och allkonstnären Emil_Jensen .

För mig en annorlunda upplevelse, men inte desto mindre fantastisk, helt klart en fantastiskt trevlig kväll med ett enda fel att jag var tvungen att åka hem alldeles för tidigt.

Mer om kalaset går även att läsa hos: http://www.ainotrosell.se/blog/?p=317 Och sen kan man se mer av Emil Jensen här:
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback