En fika hos Sundfeldt (-kappbloggning: oktober-06)

Siste oktober var vi inbjudna till vår vän Peter Sundfeldt, känd profil från bland annat Motorjournalen. Och det bjöds på bokförsäljning och fika i han och hans kompisars mekgarage.

Nu kanske man inte vanligtvis brukar åka och handla böcker på en garageträff, men i kretsen runt citroën-folket så kan det mesta hända.  I peters garage står ett par fina paddor, 2cv:s samt en 2Cv skåpbil under renovering. och lite annat smått och gott. en riktigt stor underjordisk lekstuga för stora grabbar helt enkelt. 

image471 image472

image473

Det är trångt i garaget mellan alla bilar och objekt, och som om det inte är nog med det , så har grabbarna lyckats fylla ut demn mesta övriga golvytan med dessa små Heinkel bubbelbilar.
Man får se upp var man sätter fötterna .

image474 image475
image476 image477

Bubbelbilar överallt. Peter och hans gäng brukar turnera sommartid med dessa små lustiga skapelser och spela nånting som dom kallar Kravalljazz. Helfestligt.

Kommentarer
Postat av: svensson

Sundfeldt var ju rolig att se i Motorjournalen... Synd att det inte görs svenska motorprogram numera; vi får nöja oss med "Top Gear", en dokusåpa på hjul... rolig den med men ibland lite för slamsig. För att inte tala om "Vroom Vroom", ja dessa engelska monty python-journalister...

Postat av: Mårten

Top gear skall ses för vad det är ett underhållningsprogram rörande bilar, inte konsumentupplysning a la svensk stats-TV. Monty Python-journalistik, Spot on! :)

2008-03-26 @ 13:34:05
URL: http://svammelsurium.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback