MPH-Göteborg premiär (-kappbloggning: november-06)

Den 12:e november var det dags för premiär för mph.nu-mässan i Göteborg. Tidigare har samma concept under mph-namnet gjorts i Birmingham, London, Stockholm och nu alltså i Eriksbergshallen i Göteborg.
Mph är så poltiskt inkorrekt det kan bli i tider när det gastas om miljöpåverkan, slöseri och så hemska olyckor som sker med stora och snabba bilar.
Så då gillar vi mph, som bara handlar om sport, prestige och lyxbilar, en spark i skrevet på avundsjuka vänstervridna gapande milömuppar och dylikt kreti och pleti.

Mässan fick kritik för att den inte var tillräckligt stor, eller hade tillräckligt exklusiva bilar. Det som fanns räckte visserligen och blev över men en del är ju aldrig nöjda.  Vad jag inte tyckte om var utrymmena inte var speciellt lämpade.  Trånga montrar och Eriksbergshallens fönster gav mycket störande ljus.
 
Bialrna som visades var det inget fel på. Aston Martins saknades, annars var de flersta på plats från Lamborghini, Bentley , Ferrari Maserati, Maybach, Porsche, Lexus och dylikt. Dock ställer jag mig lite frågande till Subaru som prestigebil.

Dyra Lamborghini Gallardo Spyder och den ännu dyrare Ferrari Enzo på plats.
image481 image482

Mercedes Benz McLaren SLR edition 722GT, ett av bilvärldes krångligaste namn och en av de dyraste namnen också med en prislapp på 4,2 miljoner...
image483

Alfa Romeos Brera är en trevlig lite sak , och Jeep visade up sin Cherokee i herrejösses-utförandet SRT-8 Inget för skogsmulle att köra på off-roadträffar med alltså.
image484 image485


Konfrencierskapet sköttes eminent av duon Peter Sundfeldt och Peter Haventon, här diskuterar dom Jaguar minnen vid en XKR.
image486

Kommentarer
Postat av: Linus Strandholm

Kan hålla med om att Subaru inte passar in på den där mässan!

Postat av: calle

varför inte ett av det mest respekterade bil märkena i bilsport värden kanske inte den finaste lyx sportbilen men den gör det den ska förmodar att det va sti modellen som va på mässan och den går lika bra som en bmw m3 vist det är ingen gallardo eller db9a men tycker ni ska läsa på om sport bilar innan ni yttrar er. Bara ett tips

2010-08-23 @ 04:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback