En snurrig dag på piren (-kappbloggning: okt-07)

Snurrig dag, ja jo , köra konbana hela dagen är snurrigt om nåt, dags igen för Blackstage på Bananpirens parkering, och med relativt hyggligt höstväder så blev det allt som allt ett tjugotalbilar som körde.


Rörigt? först en "följa John" övning för att lära sig hur vår nya bana går, alla förjer snällt efter Valle i ledarbilen.
image1307


Roligt och lärorikt, Blackstage har blivit rät populärt vid sidan av vanliga rakt-fram åkandet. Vi börhjade med detta vintern 2002 mer som en social grej under enkla former, med lite uppehåll och sen flytt till piren så har detta fortgått som ett kul komplement på sensäsongen,
image1308 image1309
image1310 image1311
Småbilarna regerar, BMW M coupén tillhör bland de snabbaste, Honda S2000 till höger ovan var snabbast runt konerna denna dage,
Chris med sin Nissan Pulsar GTi-R fuyrkrafs och turbo i litet paket, samt Paul med sin Skoda Fabia som tillhör dieselmaffian. Stora fälgar med lite däck limmat runt tillhör inte det ultimata i det här gemet, fick han lära sig den hårda vägen då det slog gnistor om dom i börjarna, totalkvaddade.

Dagens hjulspinn, Honda-Nisse med sin Ja, va annars, Honda, så här såg det för det mesta ut för honom på vägen runt konerna.
image1312

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback