Smile, youre on... (-kappbloggning: nov-07)

.. allt annat än candid camera!

image1325

Nere hos Bostic och grabbarna runt TBGIT igen såklart. Vid sidan av att skruva och prestera otroligt bra tider med sin Chevroelt Impala SS så har Anders "Bostic" Envall ett riktigt jobb också, han jobbar med ett filproduktionsbolag som heter Dockhouse. Och då har man lite andra doningar än mobiltelefonkameror.

Vad förärade TBGIT för besök av mig denna gång. Jo ursrumgsplanen var att vi skulle köra ett Blackstage till i november, men nåt hade gått snett med information om körningen plus lite väl dragigt väder gjorde att nästan ingen kom. Och det var lika bra det för vår röda lådformade styggelse som tillverkats av Chevrolet vägrade nämligen att röra sig en jävla centimeter från Piren...
Så det blev att bogsera härjet till närmsta bästa plats, och TBGIT-garaget ligger bara ett stenkast ifrån, så vanjäkeln fick parkeras där sålänge tills vidare transport kunde ske upp till verkstan för en välbehövlig översyn.

Det mekas inte bara racerbilar hos TBGIT, snickarglädje har infunnit sig och det byggs ett loft med fikarum, toalett och bekvämligheter över ena halvan. Och här utsikten från det nya etaget ner över Patriks mekarhörna i garaget.
image1326

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback