Anektdoter på fredagkvällen

En bekant berättade för mig att i början på 80-talet så hyrde han och några ett mekgarage för sina racerbilar i Lexbydal utanför Partille. Mannen som ägde lokalerna var en äldre man som i sin krafts dagar lär varit en jättelik uppenbarelse, historierna om dennes eskapader förr i tiden är tämligen mustiga.

Karl var altså så stor att polisen kunde inte handklova honom, dom hade försökt nån gång men klovarna räckte inte runt handleden. Vid nåt tillfälle hade han och hans bror vart osams och börjat slåss, vilket tydligen inte hörde till ovanligheterna. Länsman var kallad till platsen och och det resulterade i att först slängde han länsman i det vattenfyllda diket, och sen välte han ner polisbilen efter honom i detsamma. Slut på diskussionen.

En annan gång skulle han ta tåget in till stan en fredagkväll, då stannade fortfarande tågen i Lexbydal, och det fanns en stins också. Stinsen sa att han missat tåget, och att nästa tåg mot Göteborg inte stannade vid den här stationen.
-"Men det stannar väl om du vinkar på det då? " Jo, förklarade stinsen, men det skall inte stanna här så jag vinkar inte.

Då tog gubben stinsen i nacken, lyfte upp honom och höll honom ut över spåret och sade lugnt -"Det är nog bäst att du vinkar lille vän"


Kommentarer
Postat av: Christopher

Haha... :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback