Måndag på Nääs, med smygtitt


Väderlek kan vara skrämmande tycker en hel del så denna måndag som kantades av växlande sol och regnskurar såg till att en hel del stannade hemma istället för att åka upp till nya Nääs.

   

Det var mest vi stammisar som inte räds så mycket, brevid min står Mats fina svarta Dodge Polara som sällan hoppar över nån gång. Mycket trevlig vagn med helsvenskt förflutet, såld av ANA ny 1972 och började livet som landshövdningebil.

mer stammisar bushudnen Ville var med givetvis, Och Sviens granna Chrysler New Yorker 67:a: en annan stammis, Thord med sin fina Valiant Signet från 1964, en bil som han till dags dato ägt i hela 30 år, grattis!
Inte bara Mopars förstås, en ovanlig Hillman Minx från 1960. Men den har ändå en Chrysler-koppling då Hillman tillsamans med Singer, Humber och Sunbeam var delar av Rootes-koncernen som kom bir för bit att köpas upp av Chrysler, för att 1967tillsammans med Talbot och Simca i frankrike ombildas helt till Chrysler Europe. Bilar med namnet Hillman såldes för sista gången 1976.
   


Och bakom bakluckan på denna Chevrolet 54:an står det ett gäng och gömmer sig, vad gör herrarna månntro, smygläser man gamla nummer av Raff kanske?
   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback