OMG 568 - uppföljaren

Trodde ni att problemen med OMG 568 och dess fantastiska äventyr genom bilprovningens och transportstyrelsens labyrinter var över? Nähä, för alla kalkonrullar måste ju givetvis få en uppföljare.

SAken är ju den som ett tidigare inlägg behandlat var att den bokades för en efterkontroll, som sen inte fick genomföras för det då kom fram att det fanns ett föreläggande om registreringsbesiktning, som ju hade genomförts, men ändock inte så att säga. Därför var det tvunget att först boka om och få en tid för reg-besiktning där den tredje gången gillt passerade. Men nu förhöll det sig så att då passerades tiden för efterkontroll, med körförbud som följd samt återigen göra en ny  kontrollbesiktning efter reg-besiktningen. 

Vad som mer känns konstigt är att en bil som inte genomgått några förändringar, utan är exakt samma fordon med samma utrustning som innan nu kostar 480 kronor att besiktiga , suck fortsättning följer... 
 


Kommentarer
Postat av: Kajsa Höök

Byråkrati på hög nivå...



By the way, tycker fronten på din OMG568 är häftig. Vad är det för bil egentligen? Hittar inget om det, men jag kanske slarvat med läsningen ;)



Lycka till med OMG568's fortsatta öden och äventyr på bilprovningen!



Kajsa

2011-04-06 @ 11:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback