Lördageftermiddag på Viared

Från Timmelepoarken gick turen ner mot Borås , för SHRA Borås arrangerade årets andra Blackrace-körning på rakan där.  dessa sommarhelger kan vara något stressiga tur det snart är måndag igen...

Trettio grader varmt och det var lite glest med deltagare, här dök iallfall en wankel-Mazda RX7 upp. Korvståndet sköttes inte av Elake-kocken Brolle denna gång utan av ett betydligt vackrare ansikte. Pappa Brolle däremot spenderade kvällen med att försöka köra sönder hennes bil så...
   

Värmeböljan, russel på både Mantorp och Emmaboda gjorde en hel del för det blev en gles uppslutning, sådär ett tjugotal ekipage tog sig till Viared, och stod större delen av tiden parkerade, det var för varmt att köra kontinuerligt.

Men bland dom Lahderanta som visade hur man åker fort med kompressormatat och automat.


Kan den här Corvette Z06:an kört flest repor? Inge överhettningsproblem på den iallfall, och åkte i princip runt-runt.


Förra säsongen dök det upp en giftig Opel Ascona som gick ruskigt fort med små medel, den har omnåmnts bland annat här http://lordagsrace-pa-piren.html . I år är Stefan tillbaks med nytt projekt, en BMW som inte är helt färdigskruvad, men ett par repor med hysterika släpp visade han att det finns ruggig effekt i denna kärran med, notera avgasröret genom framskärmen!Störst. GMC Sierra pickis bjöd på oväntat snabba resor nerför 201 meter på Viared.


V70 som bjöd på rätt mycket burnisar.

Kommentarer
Postat av: Larsson

Även om vagnen är ändå så snabb ser det konstigt ut när det ryker om framhjulen! Men detta med framhjulsdrift kanske är tidens melodi?

Postat av: den elake kocken alias Brolle SR

vill inte ta dej i örat men bilen e min min min min=) mimmi vågade inte köra den men vid åtta tiden började hon köra en evo... å fort gick d me.. så nu e hon av me rejsing mödisen me..

2009-07-01 @ 23:51:11
Postat av: Brolle SR

glömde säga att den motorn har gått me ventilsläpp vid börnisen å växlingen sen 04..varvräknare e för mesar utan känsla.. den går nok aldig sönder=)

2009-07-01 @ 23:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback