Katt bland hermeliner

Nyinkommen Jaguar XJ-S cabriolet på Nordtrafik. Denna modell presenterades redan 1975 och kom att leva ända fram till 1996. Den här är av näst sista årsmodellen, 1995 och är en Celebration model, 1995 fyllde Jaguar 60 år.

Den långa huven huserade oftast en V12:a men även två sexor fanns på programmet, hur som helst är det en graciös, spänstig design som står sig länge.

Och till hermelinerna, en frän Dodge Coronet coupé från 1970 har anlänt.


och den här fina karamellröda sitter i en Chevrolet Impala från 1963, det är nåt speciellt med just röda inredningar.  


Och passar utmärkt i kombination med silvermetallic lack, detta är en riktigt fin lågmilare som är varsamt skött genom åren.


lite mer medfaren men i gengäld en mycket ovanlig vagn, Oldsmobile byggde 11298 stationsvagnar i den billigare Dynamic 88-serien 1959, inte många verkar överlevt.  Denna är på väg mot Örebro och en total renovering.Och en del vagnar är bara på mellanlandning,en drös bilar som den fantastiska Nashen, som ju beskrevs mer utförligt här
http://luckoppning.html , skall vidare mot Norge. Ja även Ford 57:an, Hudson 40:an och A-forden som visades där har redan fraktats dit, nu var de glada norrmännen ner och hämtade hem dels Nashen.  


Och den fina Lincoln Continental 68:an...


Och vi vinkar även adjö till Pontiac Cheiftain 57:an  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback