grönbete för legitimerade motortokar

Tja, nu börjar man möta bilarna och motorcyklarna ute på vägarna i större antal för var dag som går.

så nu börjar säsongen komma igång för alla oss motortokar, för min efgen del så börjar det hektriska på fredag när jag skall köra vår tidtagningsbuss till säsongens första race för gatbilar på Vårgårda flygfält.

Våra egna race drar vi igång med i Göteborg den 5:e , maj, (
www.blackrace.nu)  sen skall tidtagningen få kuska runt både med och utan mig till ställen som Karlshamn, Kalmar, Emmaboda, Älmult och annorstädes.

Så nu blir det åter en hektiskt säsong, två helger kör vi även dragracing på Säve i Juli. Uppe på det så finns det att välja och vraka på vart man vill åka i princip varje helg.

Och tycker man alla helger är för lite, så är det fikaträffar på veckorna med för bil och MC-folk. Måndagkvällar på Nääs fabriker uanför Lerum, Tisdagar torget i Borås, Onsdagar vid maritima centret i Göteborg och torsdagar på AC Rebels klubbkåk i Landvetter, puh.

En del av vad som bjuds skall man väl försöka hinna med, gamla bilar är alltid kul att titta på, tja, raggare med för den delen, emellanät för man ju även försöka hinna med att arbeta lite också, och klippa gräs...

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback