Rök ut anti-typerna!

Senaste dumt från övärlden bortom Hönö, Storbritannien.
http://www.expressen.se/halsa/1.1326862/forbjud-rokning-i-bilar

Nu vil en lobby organisation alltså förbjuda folk från att röka i sin egna bilar. Vad som kännetecknar dessa typer av aktivister är att de gör det sällan eller aldrig av nån omtanke för andra, utan mest för att fylla sitt eget självhävdelsebehov. 
Patetiska typer helt enkelt, tyvärr så är det så att en del av denna klick ömkliga illa självförverkligande enkelspåriga anti-typer hamnar i politiken och då blir det illa när de skall styra och ställa över andra människor.  Här i Sverige går häxjakten på främst rökare vidare med totalförbud på arbetsplatser och har öven överdrivist förbi dumhetens yttersta fronter då det införts rökförbud under arbetstid, även om man jobbar hemifrån eller är sjukskriven i hemmet! 
Skälert anges oftast vara hälsa och pengar, inte alltid i den ordningen, vi rökare kostar ju arbetsgivarna enorma summor och hängs ut som  samhällets parasiter i största allmänhet. Vore kul om man kunde få igång en utredning vad de ansvariga för dessa undersökningar och floskler  kostar sina arbetsgivare om året. Kan man räkna idioti i pengar? 

Hur som helst här är en kille som jäklarimig röker på jobbet! 
Tom Mullica, en av de roligare personerna på planeten, vassegoa.

 

Kommentarer
Postat av: svensson

Du får gå med i "Smoke Peace", Bengt Östes rökarklubb, med uppgift att skapa ett lugnare klimat i antirök-frågan...Är själv f d rökare. Och utan att låta nyfrälst tror jag ändå att rökningen är på väg ut - helt. Därför kommer antiröklobbyn att bara fortsätta med sina förslag; några bra argument mot finns liksom inte. Inte på den nivå där debatten förs, dvs på enklaste möjliga: "rökning är farligt, punkt...Man får med andra ord passa på att ta en rök då och då, även om man är f d som jag...! För att återuppliva gamla minnen. Snart förbjudet även i mörkaste skogen, tio km från bebyggd plats!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback