Ett höstrace på Viared

Säsongens sista Blackrace kördes av SHRA Borås på Viaredsrakan. och denna ljumna småblåsiga höstkväll höll sig fri från regn, och drog väldigt mycket folk. När jag begav mig därifrån räknades det in över 70 deltagare!
Verkar som om alla tog tillfället i akt att köra järnet inann det var dags att på börja garagesäsongen.

Kompressorn har hittat tillbaka i Lahderantas Camaro, och elake-kocken Brolle stod för korv och fika försäljningen
 
 
Vart tog den där skruven vägen? undrar dom med Camaron, Plymouth Barracuda är en trevlig bil som man tyvärr inte ser ofta längre, ägaren till denna har tagit fasta på det, och hamstrat på sig fem stycken!

Men snabbast torde denna töda Nisan Skyline varit, ruggigt fort gick det med tider på runt 7,5 sekunder, mest udda ekipage, Mitsubishi Starion från 80-talet, inte många såldes nya och färre har överlevt. Startern Westberg granskar Juhans trevliga kompressor, och värsta burnisarna denna kväll stod en BMW M5 för.
   
   
Camaro vs Corvette, och mer burnout av denna BMW:n. Tokfjöla racing, Bror och hans bror Janne har bestämt sig denna säsong för att avliva en gammal 142. Ännu ett uda ekipage, Ford Escort RS2000 som kom med jättevigarna bak som original.
Förrr tyckte folk att en ny Corvette var den bästa brudmagneten, numer är det brudarna själva som kör dom, och bra dessutom, Rebecka och Emelie är två tjejer som är helnöjda med sina Corvetter och är ambittiösa med sitt raceåkande.
   

Vad som borde varit snabbaste ekipaget, men tyvärr rasade det strax efter starten, lådan tog ut sin vintersemester i förskott. Ludwiggsons vassa turbomatade rod. Går på klistrad bana höga 5:or annars Otur kan man tycka men som han själv sade att det var ju tur det hände nu så jag hinner fixa det i vinter istället för att jag annars skulle rasat det på första racet ut till våren!
Så låter en racer som varit med förut.


Tack allihopa i SHRA Borås och alla andra deltagare med mera för en trevlig och lyckad kväll på Viared!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback