lördagsrace på piren

Vi växlar ltie bland datumen, så tillskillnad från föregående kvälls streetnight på Vårgårda så körde vi i fullt dagsljus på piren denna gång mitt på blanka dan.

Återigen krockade det med ett storevent, så besökarantalet var lite klent, men vi hade kul ändå, och återigen dök en stor portion V8:or upp vilket alltid livar upp.

Skooter-Jocke kom ner med sin Aero-7 Super Seven bygge, hans mål att köra break-out på 7,5. Göran med sin fräna nya Camaro 67:a besökte piren återigen för att försöka putsa sin gamla tid på 8,3.
 
 
Kevin hade fixat Corvetten efter förra veckans ras men höll inte igen på gasen för det. Camaro vs Camaro, första generationens Camaros är evigt populära, Görans 67:a mot Richards 69:a bjöd på roliga matchrace.

Dagens comeback, Asconan hade genomgått tokmek och ny installerad intercooler, och från att kört 8,2 på fredagkvällen till det bra mycket bättre 7,7 dagen efter är en bravad!


Och en annan som kämpat för att knäcka det magiska "break-out" och nu lyckades, Kenny med Cobran


Hur gick det för Skooter-Jocke då? nmjae, inte riktigt ända fram 7,9@158km/h var dagen högsta slutfart. Görna med Camaron lyckades inte heller få till nån bättre tid denna gång. Men den var ju betydligt snabbare än dom här, hujisses, raggare på banan, Distriktsmäterskap i smallblocksplågeri avgjordes av två vässade Chevrolet Caprice.


En annan snabb vagn var ju även Rickards Camaro. Som utöver stadiga 7,8 sekundersrepor med mycket hjulspinn, bjöd på de fränaste burnouterna.


Och med denna Camaro så tackar vi för den gågna säsongen på piren, tack till alla som dels gjort det möjligt från Göteborgs stad, trafikkontoret, Älvstranden, Göteborg City race arena, projetkledarna Blackrace, och tack till alla deltagare, åskådare, Benny, funktionärer och alla som gjort det till riktigt kul race de fyra körningar vi genomfört därute på nya piren ! 
 

Kommentarer
Postat av: RonnyBGoode

Verkar ju vara ett riktigt trevligt evenemang. Då är det betydligt lugnare här ute på landet, även om det brukade köras en del race på "flygfältsrakan" från byn mot Skå-Edeby. Givetvis efter att sista bussen gått för natten....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback