Nääs mot hösten

Våra måndagsträffar på Nääs rullar på September ut, men nu börjar det märkas att sommaren är på väg mot sitt slut. Dock så kan vi nu säga att det nya Nääs har etablerat sig riktigt bra. 70-talet bilar och oräkneliga motorcyklar dök det upp trots allt annat än optimistiska väderutsikter
September, men cabrioleterna fortsätter rulla in, läckert pastellgröna, Cadillac från 1953 och Ford hunderbird från 1957. Följt av en Buick Electra modell 1965 och en med tak, Cadillac De Ville från 1958.
   
   
Mer öppet, stor fin Pontiac från 1948, sällan man ser dessa 40-talscabbar, och en bil som ser betydligt äldre ut än Pontiacen men är faktiskt nyare, MG TF från 1954, engelsmännen ändrade inte nånting i onödan på sina modeller. Lite modernare vagnar som skymtas på Nääs är bland annat den udda Volvo 780 coupén och Ulfs håriga Buick Roadmaster från 1993. Som har försetts med massor med godis som innefattar en Camaro LS-1 motor, en stor blå tub och lite annat godis.Sen börjar molnen torna upp sig frånljusgrått till blåsvart, Mats ser till att kila iväg med sin fina Eldorado Seville-58 innan den blir blöt, vi andra tja, vi tar skydd under Thords paraply.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback