lucköppning från spider till de ville

Ett lite ovanligt importobjekt från västerled, en Alfa Romeo Spider Veloce från Kalifornien, årsmodell 1987.
 
 
Jaguar XJ-S däremot är lite vanliogare att hämta hem från USA, oftast välhållna bilar och låga priser på lyxkatten over there.  Denna 94:a cabriolet har dessutom fått europafronten monterad vid något tillfälle.
 
Lord Vader har väntat länge på sin nya tjänstekärra, han får sitta i dödsstjärnan och vänta lite till för den hamnade lite fel.. 
.. sanningen är att egentligen skulle denna tingest till Danmark men hade hamnat på fel skeppningslista. Och vad är detta nu för något? Jo ett galet custombygge där ingen plåt lämnats orörd, och basen för det hela är lika märklig den också för det är en Oldsmobile Toronado av 1979 års modell.
 
Mer i originalstil dock, Edsel Ranger från 1958, Ranger var billigaste Edseln i programmet, som tvådörrars hardtop byggdes den i 5546 exemplar. Första året hade man hela fyra modellserier, året efter bara två, 1960 fanns bara en och sen ingenting alls.
 
En av våra vanligaste USA-modeller är Pontiac Bonneville från 1966, här har beståndet utökats med ännu en.
 
Cadiullac Fleetwood 75 från 1961 är däremot ingen vanlig bil, kan röra sig om ungefär fem stycken i landet med den här nyimportade. 699 stycken byggdes som niositsig sedan och 926 med tillnamnet Imperial som inebar mellanruta.
 
Och så öppnar vi nästa lucka och det råder väl ingen större tvekan om vad som gömmer sig där, en Cadillac 59:a De ville coupé.
 
 

Kommentarer
Postat av: Rikard F.

Hur får man ditt jobb? Tack för att du fotar och lägger upp till oss andra i alla fall. :-)

2012-09-27 @ 14:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback