Tror man sina ögon? (-kappbloggning: aug-07)

När grisar flyger, tupparna värper ägg, det växer fjädrar på katten och fiskarna sjunger då är det helt fullt normalt att det även spelas Cricket i Härryda!

image1101

Ett glatt gäng brukar samlas en gång om året på en plan här och dricka stora mängder öl och spela cricket, givetvis i full utsyrsel med alla tillbehör. 

Jag har nån slags hatkärlek till den här sporten eller vad man skall kalladet. När jag växte upp var vi rätt ofta i England och givetvis skulle det ses på Cricket på plats mest för sakens skull. Efter flertalet matcher har ingen av oss blivit klokare av hur spelet går till.
När det skaffades parabol hemma, vilket vi var rätt tidigt ute med så var det abosolut första vi fick in på den Screensports 24-timmars Cricket marathon! morsan höll på att storkna av skratt. (Screensport alltså, då förstår ni altt vi hade parabolantenn tidigt.)
Cricket har förföljt oss, och nu spelas det Cricket nästan runt hörnet hemmavid, inte konstigt det fginns konspirationsteoretiker...
 

Kommentarer
Postat av: Ms Chevelle

Håller med dig, jag har aldrig förstått "sporten" men samtidigt alla har ju sina intressen. Finns säkert många som inte förstår att man har ett intresse av bilar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback