en kort måndagkväll på Nääs

Måndagsträff på Nääs med tvivelaktiga väderförutsikter borgade för en rätt lugn tillställning utan nån större trängsel, men gemytligt som vanligt och en hel del fina saker rullade in iallfall. 
 En rad bekanta vagnar, Anders fina svenskbyggda Chevrolet från 1954, och en Thunderbird som annars bor i Landvetter. Denna ovanliga Oakland från 1925 dyker upp lite då och då, Oakland var stora på 20-talet, och gjorde som så många andra i slutet av decenniet, lanserade lågbudgetmärken, dessa blev oftast ganska kortlivade, men i Oaklands fall var det tvärtom för hette småsyskonet Pontiac. Lars rullar in med sin fina och ovanliga Frazer från 1947, en spännande bil på många sätt.  
 
   
    
Buick från 1958 rullar in, och här står en Ford taunus 2000GXL från 1973, en ovanlig syn idag. Några vågade till och med köra nedcabbat trots att regnet hängde i luften som denna fina Cadillac cab från 1954. Sist i raden en mycket ovanlig Buick Le Sabre från 1961, varför ser man inte många 61:or? Jag tycker detta är en väldigt elegant vagn.

Och så kom regnet, Madde vid de Soton visar hur man skyddar sig från nederbörden med stil.

Kommentarer
Postat av: Sören Fjellstedt

Ja må solen lysa imorgon.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback