jaktsäsong, inte utan min Aston

Som komplement till inlägget http://jaktsasong.html . Inte bara Volvo tyckte att deras sportvagn skulle lämpa sig för turer i skog och mark. Aston martin DB6 1966.



Höga stövlar, snäv kjol och röd jackett var mode 1966, dubbelpipigt hagelblås blir aldrig omodernt

Kommentarer
Postat av: Jokern/ Woodridge

Appropå hagelbrakare, så hade jag lite ide'er för ett par år sedan, och då hade jag ingen aning om att det också var mode riktigt.:-)

Tänkte trycka upp några T-shirts, med samma loggotype som Gevalias reklam, ni vet den där: Gevalia, om ni får objudna gäster.



Men det skulle istället stå:

Brenekke, om ni får objudna gäster.



Var också inne på om man skulle ta Gevalias bild, där ett flygplan landat bredvid ett litet hus, och det där flygplanet skulle då ha JÄTTESTORA kulhål i sig, fast naturligtvis Gevalias text utbytt mot min text.



Tänkte också trycka upp några ploj T-shirts, där det skulle stå: Brenekke MC



En tidigare jobbar polare, som gick igång på mina ide'er, ringde faktist och skulle beställa såna här T-shirts, men firman ville inte trycka dom.

Undrar varför???



Har börjat spåna igen på det där, får se om man ska ta tag i det igen.

Inte så dumt att vara moderiktig, någon gång i livet i allafall.

2009-01-21 @ 20:54:21
Postat av: Mårten

jag gjorde faktiskt nåt liknande, i lumpen så rita jag en svensk stuga med vita knutar, och en stor jäkla Mil-24 attack helikopter ovanför. med texten "när du får oväntat besök, truppmina 12!" den hängdes på befälsrummet sen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback