höstfinal på Nääs

en veckoträff som biter sig fast lite längre än de övriga är måndagarna på Nääs, men första måndagen i oktober var final även för dessa, en klar men kylig höstkväll lockade en hel del folk och bilar dit.  Martin och Madde anländer genom allen från Nääs slott i A-Forden, och defilerar förbi en annan Ford, en Mustang Rouch GT, det har hänt lite grann på sådär 80 år...
Även om de var betydligt mindra än normalt så dök en hel del tvåhjuligt upp också, närmast en fräck och ovanlig Laverda, och sheriffen parkerade och tog en måndagsfika med. En av de mer intressanta av "stammisbilarna" på Nääs är Lasses fina Frazer som vi gått in på närmare här.
http://en-tur-med-frazer.html

   
   

Tungviktare i ena ringhörnan, Imperials är stora, och dessutom byggdes de i små serier för den som tyckte Cadillac var en för billig dussinbil. detaljarbeter är omfattande på dessa två skönheter, Imperial hade alltid intrikata bakljusarrangemang, till vänster 1956 och höger 1959. Fin Buick cabbe från 1966 dök upp, fast körde uppcabbat förstås, här parkerad vid Anders fina Chevrolet  från 1954, och är även en bild som visa hur mycket det hände på design och teknikfronten på ett styvt decennium dessa vagnar emellan.
Kommentarer
Postat av: Luiz

Fifties Mopar tail lights are great jelwery, but late 40s Frazers have a boring design...

2009-10-11 @ 01:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback