en solig torsdag i Rydal

Torsdagskvällen innebar ett återbesök i det vackra Rydal, nu med bättre väder än sist.

Fin Lincoln Continental mk V från 1979 rullar förbi.


   
Cadillac anländer, kanonfin 1960 cab, 1964 series 62 coupe, och en ovanlig Eldorado från samma år. Lincoln Continental från 1958, lyxåk av rang som kostade över 1000 dollar mer än en motsvarande Cadillac samma år.

Pontiac parisienne Custom Sport var en kanada-modell, just Custom Sport var en hybrid som hade grillen från Grand prix, men standardmodellens bakparti, ett snäpp över fanns Grande Pariseienne som hade Grand Prix bakparti och GTO:ns grill, det blandades friskt hos GM Canada på den tiden. De Soto från 1955, detta är en Firedome fast den har Fireflites dekor, detta kunde man få som tillval, så även Chrysler kunde blanda delar också. Packard Mayfair heter denna fina coupe från 1953, mycket ovanlig modell att se ute. Och lite nyare klassiker dyker upp med, mycket fin och välhållen BMW 518 från 1983.   
   

Och en mycket fin Cadillac från 1958 backar in på plats, och plats var det ganska gott om för uppslutningen kring det här fina stället var ganska mager denna torsdag, lite synd, men ändå en trevlig tillställning på en vacker plats.

Och på hemvägen så åkte Denny med Lincolnen före, så på de vackra vägarna kring Kinna-Skene trakten så hade man inge anledning att köra om när man kan njuta av den här synen npågra mil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback