En lördag i Kalmar, med rödlöksmarmelad

Så efter fredagens race hemma i Göteborg var det dagen efter dags att styra tidtagningsbussen tvärs över landet för att assistera mde den vid Blackrace i Kalmar, en nätt sträcka på 36 mil enkel väg genom Småland.

Det blir en hel del sånt här resande för oss under säsongen, vi har vart i Helsingborg, Borås, Älmhult, Mariestad, Jönköping, Karlshamn, Halmstad vid ett eler flertal tillfällen, slitigt, ja, men samtidigt väldigt roligt, även om man som i det här fallet spenderar hela natten bakom ratten på becksvarta smålandsvägar för att komma he vid halvfyratiden på morgonen.

Om man befinner sig i Kalmarstrakten så bör en varning vara på plats, nämligen att undvika att äta på Ölands-Rasta, för 90 svenska kronor får man en tallrik med tre potatisar som på vetenskapligt sätt genomgått rigoriös behandling för att befrias fullständigt från alla eventuella smakaromer, tre millimetertunna gråa skivor som ser  mer ut som laminatgolv än nån fläskkarré som det enligt skylten skulle tituleras. Och, slutligen nåt som jag aldrig sett förut, och aldrig vill se igen, en bjärt lila gegga
 som visade sig vara... RÖDLÖKSMARMELAD!  det är ungefär lika obeskrivligt som det låter, och ännu underligare är att nån faktiskt till och börja med har tänkt tanken att göra marmelad av rödlök...

Kalmar Streetracers genomförde arrangemanget mycket proffsigt, och runt 45 stycken kom till start, och rejält med åskådare,så  kan man sammanfatta en i övrigt härlig kväll när man väl förträngt rödlöksmarmeladen.


67358-16

Två BMW M3:or showar loss på Franska vägen, mycket uppskattat, både hos åskådare och lokala däckhandlaren



67358-17

Buick Regal T-type Grand National, en mycket ovanlig bil, kom standard med turbomatad V6:a



67358-18

Johanna från Karlskrona väntar på grönt ljus med sin Camaro






 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tjena!
Trevlig blogg!
Har du nån version av fotot jag kan få?
Mvh
Johanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback