En riktigt fullspäckad racingdag (-kappbloggning: juni-07)

Blackrace med komplikationer.
Piren vi brukar köra på var dubbelbokad denna gång, och så klagar folk på att det händer för lite i stan...

Kortedala Mk arrangerade SM-deltävling i Supermotard samtidigt vi hade planerad körning., men med god vilja och samarbete så lyckades vi kunna samsas om området och det hela löste sig. Supermotard är riktigt kul att se på också. en relativt ny tävligsform i landet, en slags rallycross fast med MC.
image821 image822

Vi fick ändra på lite rutiner , då vår retursträcka nu inte fanns, så vi fick ta in våra deltagare i banslutets ände, och efter varje repa fick dom vända och köra tillbaks på bansträckningen istället. När vi hade fått in de flesta inledningsvis och improviserat till rätt mycket för att ge sken av att vi hade koll på läget, lagom till att flagga iväg första paret då dyker dom här upp. Ett helt lämmeltåg med Mitsubishi 3000GT, fyrtio stycken!
image823

I och för sig hade dom förvarnat mig att dom skulle komma, men då visste vi itne hur trångt det skulle vart på piren denna dag. Men det löste sig och riktigt kul att dom tittade ner på klubbträff och körde några repor.
Trtos böket en bra dag, fyrtio Mitsubishis, en Ford Torino och en ... taxi!
image824 image825

Det allmänna intrycket är att motorsport låter, vatt vi bullrar och stör otroligt mycket, men det kommer lite på skam när jag hade eftersnacket med Kortedala MK, och fick frågan "Va? har ni kört?!" Jo, vi hade över sextio bilar på startlistan, det hade dom inte märkt... 

Efter att ha plockat ihop våra grejer på Piren så satte jag kurs mot Viared i Borås då det var dags för deras första Blackrace i SHRA Borås regi.  Så detta var verkligen en fullmatad dag. 

image826 image827
Jojomensan, Emelies camaro gick ännu fortare än året innan, och bjuder som vanligt på publikfriande burnouter.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback