Gröna rum

Lite heminredningstips får vi bjuda på också, jag gissar på att det ät sjuttiotal nånstans i Tyskland. Heinz gjorde ingenting för att lindra sin fru Helgas migränattacker.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag var ju tvungen att gå in här och kolla på Din sida eftersom Du kommenterade hos mig. Jag har nog skrivit om Skillingmark vid något tillfälle. Jodå, det är Eskil och Solveig som avses. Vi har allt varit med uppe i stugan. Det är långt upp i skogen och ingen vidare väg. Men väldigt fint! En riktig pärla. Numera ses vi inte så ofta men jag ska hälsa från Dig.

Postat av: svensson

Grönt kök: och grönt som ju är en neutral färg, ligger mitt i spektrum och allt...

Postat av: Inga M

Hej igen! Roligt att få länkarna till Dina Skillingmarksinlägg och att få se Astri, henne har inte jag träffat i alla fall, kanske Roland.

2008-12-07 @ 11:36:53
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Måste kommentera heminredningen också. När vi byggde 1977, så valde min gubbe halltapeter. De var skrikgröna med medaljonger. De hade nog platsat lite här uppe i den här miljön. Nu håller vi alltså äntligen på och gör om i hallen i ett projekt som tagit massor av tid och som jag hoppas att vi snart kan avsluta. Jag beskriver det på bloggen.



Jag ser att Du är intresserad av amerikanska bilar. Vi åker på sån där cruising ibland och sånt. Du kan hitta det på min blogg om Du söker på crusing eller veteranbilar.

2008-12-07 @ 11:40:07
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mårten

Ah , okej det får jag kolla närmare på, sjuttiotalsmodet ,ed grön medaljong å detdär är lite märkligt, alla tycker det är häftigt idag, men ingen vill ha det hemma... :)

2008-12-07 @ 11:44:54
URL: http://svammelsurium.blogg.se/
Postat av: Farbror Sid

Heinz visste hur han skulle göra för att han skulle få ta en tur i Porschen själv denna dag...



Kan en färgsätting bli mycket bättre än så här... ;-)

2008-12-07 @ 12:57:43
URL: http://farbror-sid.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback