Blackrace på piren, med roadkill

det såg länge mörkt ut för genomförandet av fredagens planerade race på Göteborg city race arena som Bananpiren numera heter. regn, regn och mer regn vräkte ner, men när man åkte in mot göteborg så var det uppehållsväder. Inte en regndroppe på piren, men i gengäld blåste det runt 25-30 sekundmeter i byarna!

Men då man kollat igenom lite racerapporter frånövriga event i landet samt Gardemoen så tror jag vi just då hade sveriges enda torra motorbana... 

Det blev lite glest dels på grund av väder och vind, och även Action Meet på Mantorp gör sitt till men till slut hade iallfall 26 ekipage startat och fått kört rätt många repor var i motvinden.
BMW M3 visade gott kräm i burnouterna, Mazda Miata som ruvade på lite hemligheter, som till exempel en Corvette LS-1 motor under huven. Niclas med Novan bjöd på saftiga burnouter och likaså Stefan från Alingsås med den råa projektbilen som är en Volvo/BMW hybrid.
   
   
Färdigkört för Mats som fullständigt förintade sin växellåda i Peugeoten vid banslut och efterlämade sådär fyra liter olja på nana, största sanerigne i Blackrace historia tror jag. En annan överraskning Jonas brukar normalt synas i jänkejärn och busig Nash hot rod, men dök denna gång upp med en Honda CRX! Kvällens bästa burnouter, tja, den blåa BMW M3:an stod för dom.

Nu är det så med att köra i ett hamnområde så får man räkna emd att samsas med lite av göteborgs fauna, den delen av faunan är inte så populär i något läger.  Så först ett tack till Timmy Mandorff vars enorma baktändningar började med att skrämma bort sådär 300 fiskmåsar. Också stort tack till den röda miatan som klippte en fiskmås med sin intercooler vid banslutet och även till en okänd förare som hade ihjäl ytterligare en mås efter banslut i böjen vid banankompaniet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback