En fullspäckad helg del två

Flygdagarna på viared krockade med ett annat event jag sett fgram emot, Vårgårda drag challenge. Så jag åkte direkt från Viared upp till Vårgårda lagom till lördagens avslut och vidhängade depåhänget med gänget runt SHRA Borås. Ett gäng man sällan har tråkigt med.

Grillarna tänds, med varierande framgång. Tokfjöla klanen tar för sig av det nygrillade. Även Spenat, famlijen ritseson och MDRF-gänget på plats i depån.
   

På söndan sken iallfall solen men föregående dags regn hade skrämt iväg en hel del av startfältet, sådet bjöds pårunt ett femtontal kärror på strippen denna dag.

Men oavsett stort eller glest startfält så är Altereds fräna att se i aktion.


Lahderantas Camaro har fått tillbaks kompressorn, och en annan välbekant bil, Grottköpings-Opeln i nya händer är en ruggigt snabb sak. Stefan värmer däcken i sin Duster och en Cammaro värmer på likaså. 
   
   

Chevrolet 57:a allt annat än original, Chevelle från 1967 är en sällan sedd årsmodell. Dodge Chargern är från 1969, och dagens enda motorcykel, Triumphchopper direkt från 70-talet. Just denna hoj är byggd runt 74-75 och kördes faktiskt flitigt på Vårgårda under den perioden och gjorde nu ett återbeök på Viking raceway som detta fält kallades under sin storhetstid.

Och så avslutar vi söndagen med en gruppkram på startplattan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback