Säsongsfinal på Piren 2009

Labilt oktoberväder gjorde vår sista körning osäker , men söndagen bjöd på oväntat uppehåll, men det blåste rejält istället, det blåste såpass att vi fick titt som tätt räta upp omkullblåsta fotoceller och reflexer.

Men ett tappert gäng kom ner i stormen och testade sina grejer för sista gången för året, här är några av de tappra.

Jonas Cheva-pickup är betydligt snabbare än vad den ser ut, kör runt 7,5 sek på opreppad bana Tjörn-Leifs ex-Firebird dök upp igen, nu med ny förare som skall skolas in i gemet, Caroline lär sig värma däck påhejad av familjen.Magnus Petterson visade hur man åker fort med Nissan 200SX, med ljudbang. Alpina B7 Turbo är sällsynta, men denna fina vagn har regelbundet dykt upp och eldat däck hos oss denna säsongen, Jonas Cheva eldade också duktigt med däck.
   
  
Volvo på olika sätt, bonnmeckad PV med B16 och direkt från Torslanda, senaste Volvo S80 med V8. Caroline får köra Firebirden mot sin pappa i PV:n, och det är sånt här som är kul att se, hur bilhobbyn och racingen är en angelägenhet för hela familjen.

Nu ställer vi racingverksamheten i malpåse under den mörka årstiden, den som även kallas garagesäsongen, för att återkomma när sol, tussilago och våren kommer rfam igen, tack alla er som varit med och gjort ännu en säsong så rolig, funktionärer åskådare och förare ingen nämnd ingen glömd, tack alla !
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback