Blackrace på Bivaröd

Carkings i Kristianstad har hittat ett nytt fint ställe att köra på, förut kördes det i Näsby industriområde, som det skrevs om här: http://-kristianstad.html.

Nu har man fått flytta ut till skogarna vid Knislinge och det underliga Bivaröds flygfält. Detta fält visade sig vara en gammal hemlig Bas-60 station, som togs ur bruk runt år 2000. Efter stormen 2006 har det tjänat som timmerupplag, men nu är de mesta av timmerhögarna borta och det är fritt fram på den gamla flygrakan.

dagen började med en regnskur, men det var snabbt upptorkat, med hjälp av sol och hela startfältet som var ute och körde följa John på banan.


Visar lite av de roligare maskinerna som dök upp på Bivaröd, allt är inte vad det ser ut att vara, som en halvrisig Ford Anglia med takräcke kör stadiga repor på 7,6 över 201 meter. Mastodont-Dodgen var inte mycket sämre heller, och lade imponernade burnisar. En överraskning, en Chevelle Malibu fyrdörrars hardtop från 1972, dels körde den tider på runt 7,0, dels var jag överraskad att ens få sen en dylik , just denna karosstyp är extremt ovanlig hos Cheveller och precis en sådan här kanske ni minns skrevs om här: http://chevelle-i-hunnebostrand.html

   
   
Ett gäng roddar från Småland ök upp också, dessa har jag tidigare sett i Älmhult de gänger vi kört där, den gule har nu begåvats med en nätt fin maskin på 572 kubiktum! Trion körde också repor på runt 7 blankt allihop.

Och ett koppel burn-out bilder, finns det nånting mer som kan skildra intensiten i racing mer än just detta?

   
   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback