racinghelg igen, lördag i Borås

I lördags var säsongens sista Blackrace på Viared för Borås del, som kom att präglas av strålande höstväder och en stor dos V8-bilar.

Förberedelser, Elake-kocken Brolle gör i ordnign korvvagnen, Mimmi håller koll så att farsan inte ställer till med nåt, som att bränna vid korven, blottar sig för gamla tanter eller något annat ofog. Tjörn-Leifs Firebird är en vanlig syn på bana och gata, nu med ny ägare bakom styret och kärran går som vanligt stadiga fina repor. Corvette längst fram i Uppliningen , uppcabbat gällde denna kväll trots fin kvällsol.
   
    
Oväntat och charmigt besök, en Austin Seven "Nippy" från 1937 tittade förbi utom tävlan. Oldsmobile Cutlass som dyker upp lite då och då har nu fått bra ryt i maskinen. Omaka par blir det gott om på dessa tillställningar Chevelle från 1967 får köra mot en liten men hysteriskt snabb Opel Corsa, och det går även att få en VW Passat att ryka rejält också. 

Chevelle 67:an och Olds Cutlassen igen, och en som sällan missar ett race är Joe med sin kompressormatade Camaro.
   
   
Firebirden igen, och BMW:s är populära i dessa sammanhang oavsett modell, mindre vanlig dock var kvällens självklara outsider, en Volvo 780, vem i allsin dar trimmar en 780?  Jo nån gör det ,och priset för bästa rökarna denna kväll tog nog densamma.
   


Kommentarer
Postat av: Brolle SR

Mårten mitt lilla gullefjun.. du ska bli mitt ofog=) Ska du ha fräcka bilder på en kinky räserbil så e d bara å hälsa på i garaget.. fast vänta nån vecka så ja har fått på lite mer delar.

2009-09-22 @ 22:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback