Drag på Vårgårda

 
 
VCET reunion kördes på Vårgårda för andra året i rad, en liten tvådagarstävling som är en slags fortsättning/återupplivning på våra gamla cup, Västsvenska cupen i ET-racing. 
 
Depåmek före start, Roland Persson med Vegan från Tomellilla bör vara kandidat på long distance i år, Mustang trilskas med växellådan, Tokfjöa servar lillbilen och en del skruvar och justerar ända fram i line-up.  
   
  
Och utan någon närmare presentation bjuder vi på lite burn-outer
 
Stefan lyckas med att köra punktering...
 
Mer burnisar!  däckvärmning är en förutsättning för bra grepp och tider, och dessutom gillar publiken detta skarpt.
   
   
Ulf "Spenat" Henrysson får hjälp att gå in i stage, sikten är inte alltid den bästa i en racerbil av den här kalibern. Roland får nästan till hjullyft i starten. Brags Pontiac är utom tävlan men passar på att testa och tuna in. Vissa bilar ryker mer än dom går, Conny Åberg från MDRF licenskörde med en uppskruvad BMW diesel..
 
På plats även vår Jonas Alholt som klippte ihop den här fina filmen från lördagens körning
 
 
Ritsesons på banan Alexander i bastard-Volvon och lillasyster Paulina i Firebirden. Truckrace bjöds det också på med två raska pickisar
 
 
Panteran är egentligen en banbil som provar på ralt fram, traditionella bilar i sammanhanget däremot, Chevrolet Chevelle och Plymouth Duster. Micke Carlsson visar att man kan åka fort med turbomatad VW. 
 
Knuff med liten bil och i depån med en lite större bil, Walmracing har hittat ett gammalt top fuel chassi som kanske kan bli något lattjo i framtiden av. Och sedan är det kväll i depån.
 
 
Söndag med tänkta finalkörningar började såhär....
 
Sara i sekretariatet har ingen tung arbetsuppgift...  körningen avblåst av meteorologiska skäl.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback