fyra hjul och en spindel

 
De Soto Custom coupe från 1946, en lite annorlunda bil. 1946 hade produktionen börjat komma igång efter kriget, hemmamarknaden måste mättas och ytterst få gick på export, Europa och även Sverige hade fortfarande ransoneringar och skyddstullar som gjorde att få av denna årsmodell hittade hit som nya.
 
Chevrolet 1957 såldes i ganska bra antal här som nya, och allt eftersom de skrotats ut har beståndet fyllts på från USA av denna populära årgång av Classic Chevy.
 
Dodge Dart GT cabriolet är inte så vanlig varken här eller i USA, inga siffror finsn på hur många öppna Darts som gjordes men totalt byggdes runt 50 000 Dart GT, de flesta med tak. 
 
Chevrolet Impala 1966 i behov av lite fix, kanske klar till sommaren?
 
Och en fripassagerare!  Det är inte så ovanligt att såna här kryp kommer med, desto ovanligare är dock att de överlever som detta exemplar gjort. Det är en klotspindel av arten Latrodectus hesperus, alltså en art av de som allmänt kallas Svarta änkan. Den här krabaten fick dock inte stanna i landet så länge förrän Nordtrafiks egna immigrationsansvarig gjorde processen kort med en träklabbe.
 
 

Kommentarer
Postat av: Rikard F.

Den coola impala -66:an ligger på blocket nu. :-)

2013-04-13 @ 17:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback