Andra aktiviteter i skåneEfter avklarat XM-möte så drog sig de flesta hemåt utom vi, några stycken med lång resväg, en näsa för finare whiskeys och ett öra för blues, det var sedvanligt bluesjam med Starby Blues band på kvällen, nu i nya lokaler, och i Östra Ljungby. 
Och lite gargaresnokande, inalles hittades fem paddor, eller missade jag några? Starby blues band byter uppsättning emellanåt, ibland under pågående låt.   
   


Frukost i Örkelljunga, och utsatt för de skarpa blickarna från Örkelljungas commando-får som ligger i bakhållMen som vanligt så finns det fler kul bilar vid Bjarnes, och emellanåt nåt särdeles extra som beskrivits i tidigare besök.
http://en-helg-i-skane-.html
http://bluesjam-i-nya-nashville.html
http://skane-rundt.html

Så även denna gång, vi har kört Suer-vanen, kungen av vans, vanarnas van. Ni som följt spektaklet med OMG568 vet vad jag tycker om vans, men allt är förlåtet nu, när en van ser ut så här.nästan sju meter lång och fullproppad med lyx, skinnklädda kaptensstolar,med bäddsoffa längst bak, ädelträ, mysbelysning, Tv och media, ja, rubbet och lite till finns i den här Chevan.

Hörs det längst bak i bussen? lunchstopp i Ängelholm, parkera bjässen, inga problem om det finns flacka trottoarer och gräsmattor i anslutning, Michael trivs rätt bra bakom rodret när vi susar förbi på ansenlig höjd över det skånska landskapet. med nästan fyra tons matchvikt så är cruise-control nästan onödig.
   
    
Och så blev det lite mer provat och smakat på med, Bjarnes senaste bruksis, en C5 torrkördes lite, och sen hostades snik-XM:en igång, en XM som saknar all utrustning, mycket märklig kärra. Och se där visst hittade vi en van till, en Dodge Ram i prydligt skick.


Kommentarer
Postat av: Matias

Ah, vad trevligt. Synd att man inte kunde stanna längre!

Postat av: Nicklas

Körde en 1991 cheva Van med förlängda hjulbasen i förra helgen. 350 och 700-lådan. Tyvärr inte i toppskick på motorn (lite ryckig) och sen var den givetvis trött och stannade knappt. Men vilken kunglig komfort! Att bara ligga å fisa på landsvägen i 90 var bland det mest avslappnande jag gjort i mitt liv. Strunta i spa och relax; hyr en van med mjuka plysh-stolar :)

2009-10-04 @ 14:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback